Uncategorized

Főpróba a Kaukázus Ralira / Rehearsal for the Caucasian Challenge

A Kaukázus Rali az egyik támogatója a július 5-6-án (szombat-vasárnap) megrendezésre kerülő első háromtusa versenynek. Kiváló alkalom, hogy a kaukázusi futamra készülő kalandorok kipróbálják magukat egy izgalmas autós tájékozódási versenyben, valamint a nyár végi futamhoz igen hasznos egyéb mutatványokban, mint quad ügyességi verseny és paintball.

A megmérettetés szombaton reggel indul. A résztvevők két kategóriában GPS (GPS navígációs pontkereső túra), és MAP (térképes navigációs pontkereső túra) indulnak Budapest XI. kerületének egyik legnagyobb bevásárló és szórakoztató központjából a Savoya Parkból.
A túrázók bejárják, Észak-Nyugat Magyarország és a Dunántúl gyönyörű tájait, a verseny során meg kell keresniük a szervezők által kijelölt pontokat, és megoldhatják a néhol trükkös feladatokat, majd megközelítőleg 350 km megtétele után érkeznek meg Zsámbékra, ahol a rendezők nagyon fínom házi jellegű ételekkel és italokkal várják a megfáradt kalandorokat.
Az este folyamán a résztvevők élő koncertek mellett programokkal, bemutatókkal, kellemes beszélgetéssel és fergeteges bulival tölthetik el az előttük álló forró nyári éjszakát.

Vasárnap reggel a csapatok egy nem túl korai ébresztő után ismét megmérettetik magukat és kipróbálhatják ügyességüket és egyensúly érzéküket egy zárt pályán a mostanában nagyon divatos qadokkal. A csapatok egy kiválasztott tagjának úgy kell teljesíteni a kijelölt pályát, hogy a megadott időkorláthoz mindnél közelebb beérve, a legtöbb pontot gyűjtse össze. A futamok végeztével a csapatok többi tagja is kipróbálhatja magát a quadok nyergében, majd egy jó ebéd után kezdődhet a délutáni program, ahol a bátrak védőruhát és festékgolyókkal feltöltött sűrített levegővel működő puskákat magukhoz véve átélhetik életük nagy kalandját egy romos épület belsejében egy túszra vigyázva, vagy éppen az ellenfél csapatára támadva.

Eközben az éppen nem versengő csapattok és akár családtagjaik is a rendezvény területén számtalan program közül választhatnak. Lesz kommandós- és divatbemutató, autó hifi show, vurstli és sok más érdekes program a délutáni eredményhirdetésig.

A versenyek végeztével kategóriánként és összetettben is kihirdetik majd a győzteseket, akik összesen közel 1,5 millió forint értékű nyereménnyel térhetnek haza. A szervezők nem fukarkodtak a nyereményekkel: A verseny fődíja, amit az összetett versenyben legtöbb pontot összegyűjtő csapat vihet haza, egy verseny kategóriás nevezés a Kaukázus Ralira több, mint 500 000 Ft értékben

A MAP kategória nyertese egy 500 000 Ft értékű autó vásárlási utalványt nyer a Suzuki M7 jóvoltából, míg a GPS kategória nyertese több mint 100 000 Ft értékben navigációs berendezésekkel térhet haza. A paintball és a quad futamok nyertesei külföldi utazást, illetve 50 000 Ft értékű motoros kiegészítő vásárlási utalványt nyernek. A szervezők még számos vicces kategóriában hirdetnek győzteseket, akiket különdíjakkal jutalmaznak.

Ne hagyd, hogy a Balkánon érjen meglepetés – készülj fel most!

További információ és jelentkezés:
Bluedigital Kft.
06-24-404-488
www.tankpad.hu/3tusa.htm

================================================

The Caucasian Challenge teamed up as a partner with the first Hungarian special “Triathlon”. The event is going to take place on the 5th and 6th of July (Sat-Sun).
It’s a great opportunity for all the adventurers to test themselves before the big challenge in Eastern Europe and participate an awesome geo-caching competiton, quad racing and paintball. All useful things for a rally racer in the Caucasus 🙂

The program starts on Saturday morning with the geo-caching tour, a 350 km run from Budapest to the venue of the other challenges in Zsambek. During this session participants will travel through the wonderful regions of North-Western Hungary, they search for hidden points/objects and solve special tasks which the organizers set up en route. After 350 kilometers they arrive to their destination where they have a delicious dinner and relax with the other teams listening to live concerts and getting ready for a great party on a hot summer night.

Sunday morning after a not-too-early wake up one member of the team will test his or her skills and balance through a special track with quads.
After lunch, teams will go for a paintball war where some of them need to guard a hostage others will try to rescue that person. The paintball challenge will take place in an old ruined building just like in a cool Hollywood movie.

Meanwhile team members without a task or their family can choose from any of the several interesting programs like the introduction of special forces, fashion show, car hifi show, amusement park and many more while waiting for the award ceremony.

Both the winners of certain categories and the absolute winner will be satisfied with the prizes worth around 1,5 million Forints (over 6,000 Euros). The grand prize for the winner of the absolute category will be a free entry for the Caucasian Challenge in competition category.

Information and sign-up:
Bluedigital Kft.
+36-24-404-488
www.tankpad.hu/3tusa.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *